Hlavní obsah

Fotbalisté Ústí nad Labem v severočeském derby porazili Most 4:2

ÚSTÍ NAD LABEM

Fotbalisté Ústí nad Labem porazili v 6. kole druhé ligy v severočeském derby Most 4:2 a doma ještě v sezóně neztratili ani bod. Připsali si čtvrtou výhru, naopak hosté potřetí za sebou prohráli při celkovém skóre z posledních tří zápasů 3:15.

Článek

Most začal v Ústí nad Labem ofenzivně, ale velké brankové šance měli domácí Zachariáš a Veverka. Domácí přivedl do vedení ve 27. minutě Volek a stejný hráč deset minut po přestávce přidal druhý gól. Jeho střelu brankář Mostu Pechatý neudržel.

Když přidal třetí ústeckou branku Martykán, vypadalo to na další debakl Mostu, který v předminulém kole utrpěl porážku 0:7 ve Vlašimi. Ale Frnoch a střídající Bednář pěknými trefami v rozmezí dvou minut snížili. Jenže hned za několik sekund kontroval podzimní střelec domácích Zachariáš.

Ústí nad Labem - Most 4:2 (1:0)
Branky: 27. a 55. Volek, 62. Martykán, 74. Zachariáš - 72. Frnoch, 73. Bednář. Rozhodčí: Paták - Šecová, Zlámal. ŽK: Martykán - Danoski. Diváci: 864.
R. Novák - Hyčka, Džuban, Valenta, Zeman - Volek, Zachariáš (81. Peterka), Martykán, Benčík - Holek (66. Vaněček), Veverka (75. Moulis). Trenér: Habanec.
Pechatý - Jendruščák, Běloušek, Bohata, Řehák - Rusetski (80. Nguyen), Christof (59. Bednář), Rosendo, Onyago - Danoski (46. Vodička), Frnoch. Trenér: Zach.

Reklama